Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en balaban avantajı esrar sızdırmaması ve makul derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Yangın bapmızdan birisi çetin açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu için muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıhun tütünın ve etkili ısının autarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Bu nedenle yangın kaynaklı sevimli kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu kondisyon yangın merdiveni imalatı midein müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yangın kapıları alelumum merdiven açıklukları, koridorlar ve potansiyel olarak huzurıcı maddeler veya ekipman barındıran odalar arasındaki kritik alanlara monte edilmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları Yangın Çıkış Kapısı üzere bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın sırasında alevlerin ve kötüın intikalini karışmak kucakin özel olarak tasarlanmıştır. Yangın sırasında bapnın sızdırmaz olması, yangının öteki odalara veya binalara yayılmasını engeller.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en orantılı paha politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page